Sveriges mest klassiska spelautomater på nätet

Sverige har en lång och stolt historia av företag som producerar mjukvara till online casinon. Faktum är att flera svenska spelutvecklare är ledande på marknaden. Detta gäller exempelvis NetEnt, Yggdrasil, Play’n GO och Quickspin. Vi ska därför titta närmare på några av de mest populära spelautomaterna som producerats av svenska spelutvecklare. Vilken är din favorit av titlarna nedan?

Starburst från NetEnt

Starburst är skapad av den svenska speljätten NetEnt och det är en ikonisk spelautomat som har förtrollat spelare över hela världen. Du kommer snabbt märka dess fängslande rymdtema som präglas av glittrande juveler och en kosmisk bakgrund som ger en avkopplande spelupplevelse. Det som verkligen utmärker Starburst är dess unika Starburst Wilds-funktion. Dessa wild-symboler kan dyka upp på hjul 2, 3 och 4, expandera över hela hjulet och därmed öka chansen till stora vinster. När en Starburst Wild landar får man också en respin för ännu fler vinstmöjligheter. Med sitt enkla upplägg och förtrollande grafik är Starburst den perfekta spelautomaten för den som söker både spänning och skönhet.

Book of Dead från Play’n GO

Play’n GO är en annan framstående svensk spelutvecklare som har skapat flera populära spelautomater som lockar spelare världen över. En av deras mest kända skapelser är Book of Dead som är ett äventyrligt spel som tar dig med på en resa genom det antika Egypten. Här får du följa med Rich Wilde, en karismatisk upptäcktsresande, på jakt efter dolda skatter.

 

Spelets mest spännande funktion är dess free spins-bonus som aktiveras när du landar tre eller fler scatter-symboler. I denna bonusfunktion väljs en slumpmässig symbol ut som expanderande symbol vilket kan leda till stora vinster. Med sina detaljrika grafik och fängslande tema erbjuder Book of Dead en spelupplevelse som är både spännande och visuellt imponerande. Om du älskar spänningen i att utforska antika civilisationer och många specialfunktioner är Book of Dead definitivt en slot för dig att utforska.

Sakura Fortune från Quickspin

Quickspin är en svensk spelutvecklare som är känd för sina innovativa och visuellt slående spelautomater. De ligger bakom Sakura Fortune som är en favorit bland många svenska spelare. Denna slot tar dig med på en resa till det antika Japan där du möter den modiga prinsessan Sakura. Hennes strid mot onda kejsare ger inte bara en spännande handling utan också möjligheten till mycket spelglädje.

 

Spelets huvudattraktion är Sakura Wild-symbolen som kan expandera över hela hjulet och aktivera respins. När du landar tre eller fler scatter-symboler får du free spins där Sakura Wilds låser sig fast för att öka dina chanser. Med dess fängslande tema och unika funktioner är Sakura Fortune en utmärkt slot att utforska när du vill hitta dom bästa spelautomaterna.

Vikings Go Berzerk från Yggdrasil

Yggdrasil är en framstående svensk spelutvecklare som har skapat många fängslande spelautomater. Vikings Go Berzerk är en av deras mest populära titlar. Denna spelautomat tar dig med på en äventyrlig resa med vikingar där du seglar över haven för att finna rikedomar.

 

En av de mest spännande funktionerna i Vikings Go Berzerk är dess Berzerk-läge där vikingarna går in i ett raseri och slåss mot sjömonster. Detta ökar chanserna för Wild-symboler och stora vinster. Dessutom har spelet en free spins-funktion som aktiveras när du landar tre eller fler Free Spin-symboler. Under denna bonusomgång kan du låsa upp extra fördelar som sticky wilds och extra free spins.