Matildas Gävle: Boka Bord på Mathildas Restaurang i Gävle

Välkommen till Mathildas Restaurang i Gävle! Om du letar efter en trevlig och smakfull matupplevelse så har du hittat rätt. Matildas erbjuder en varierad meny med något för alla smaker. Vi är belägna mitt i centrala Gävle och är en populär restaurang bland både lokalbefolkningen och turister.

En unik upplevelse

Vårt kök är baserat på svenska råvaror av högsta kvalitet och vår menyn är noggrant skapad för att kunna tillfredsställa även de mest kräsna gommar. Vi strävar efter att erbjuda en unik matupplevelse där du kan förvänta dig både klassiska smaker och spännande nya kombinationer.

Boka bord online

Om du vill vara säker på att få plats på Mathildas rekommenderar vi att du bokar bord i förväg. Genom att använda vår smidiga onlinebokningstjänst kan du enkelt välja tid och datum som passar dig bäst. Du kan också ange eventuella allergier eller specialkostbehov, så att vi kan anpassa din måltid efter dina preferenser.

Att boka bord på Mathildas är enkelt:

  1. Besök vår hemsida
  2. Välj en ledig tid
  3. Fyll i dina uppgifter
  4. Bekräfta din bokning

En av Gävles bästa restauranger

Matildas Restaurang i Gävle har rykte om sig att vara en av stadens bästa restauranger, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss. Vår trevliga personal strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och skapa en härlig atmosfär för våra gäster.

Öppettider och kontaktinformation

Mathildas Restaurang i Gävle är öppen alla dagar i veckan för både lunch och middag. Här är våra öppettider:

Dag Lunch Middag
Måndag 11:30-14:30 17:00-22:00
Tisdag 11:30-14:30 17:00-22:00
Onsdag 11:30-14:30 17:00-22:00
Torsdag 11:30-14:30 17:00-22:00
Fredag 11:30-14:30 17:00-22:00
Lördag Stängt 17:00-22:00
Söndag Stängt 17:00-22:00

För att boka bord eller få mer information kan du kontakta oss på följande sätt:

Telefon: 123456789
E-post: info@matildasgavle.se
Adress: Storgatan 1, Gävle

Kom och njut av en fantastisk måltid på Matildas Restaurang i Gävle. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Mathildas Gävle?

Mathildas Gävle är en populär restaurang i Gävle som erbjuder en varierad meny med både svenska och internationella rätter. Matildas Gävle är en välkänd och omtyckt restaurang i centrala Gävle som är känd för sin goda mat och trevliga atmosfär. Restaurangen serverar allt från klassiska svenska rätter till spännande internationella smaker.

Var ligger Mathildas Gävle?

Mathildas Gävle ligger i centrala Gävle på en välbesökt gata. Mathildas Gävle är beläget på Storgatan i centrala Gävle, vilket gör det enkelt att hitta och nå dit för både Gävlebor och besökare.

Kan man boka bord på Mathildas Gävle?

Ja, det går att boka bord på Mathildas Gävle. Absolut, Mathildas Gävle erbjuder möjligheten att boka bord för både mindre sällskap och större grupper. Det rekommenderas att boka i förväg, speciellt under populära tider.

Vilken typ av mat serverar Mathildas Gävle?

Mathildas Gävle serverar en varierad meny med både svenska och internationella rätter. Mathildas Gävle har en bred och varierad meny med något för alla smaker. Här kan du hitta allt från klassiska svenska rätter till spännande internationella specialiteter.

Har Mathildas Gävle vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Mathildas Gävle har vegetariska alternativ på menyn för de som önskar det. Absolut, för dig som är vegetarian erbjuder Mathildas Gävle ett antal läckra vegetariska rätter att välja mellan.

Finns det glutenfria alternativ på Mathildas Gävles meny?

Ja, Mathildas Gävle erbjuder glutenfria alternativ på sin meny. Självklart tar Mathildas Gävle hänsyn till eventuella allergier eller kostbegränsningar. Det finns glutenfria alternativ att välja mellan på restaurangens meny.

Har Mathildas Gävle några luncherbjudanden?

Ja, Mathildas Gävle erbjuder luncherbjudanden för dig som vill äta gott till ett bra pris under lunchtid. Mathildas Gävle har speciella luncherbjudanden som är perfekta för dig som vill njuta av en god och prisvärd lunch.

Finns det parkeringsmöjligheter nära Mathildas Gävle?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter i närheten av Mathildas Gävle. Gäster som kommer med bil kan dra nytta av de närliggande parkeringsmöjligheterna för att enkelt nå Mathildas Gävle.

Kan man ordna privata tillställningar på Mathildas Gävle?

Ja, Mathildas Gävle erbjuder möjligheten att arrangera privata tillställningar för både mindre och större sällskap. Mathildas Gävle är en perfekt plats för privata tillställningar och kan erbjuda både avskilda rum och uteservering för exklusiva events.

Serverar Mathildas Gävle alkoholhaltiga drycker?

Ja, Mathildas Gävle serverar alkoholhaltiga drycker som vin, öl och drinkar. På Mathildas Gävle kan du avnjuta ett brett utbud av alkoholhaltiga drycker, inklusive vin, öl och fantastiska drinkar.

Artiklen Matildas Gävle: Boka Bord på Mathildas Restaurang i Gävle har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 13 anmeldelser