Inskrivning försäkringskassan

Arbeta i Sverige – Försäkringskassan

22 sep. 2022 — Varför utreder Försäkringskassan om jag är försäkrad i Sverige? · Jag är svensk medborgare. · Behöver jag ha ett personnummer för att vara …

Här kan du läsa om vad som gäller för dig som arbetar i Sverige och bor i ett annat land. Det gäller även dig som är svensk medborgare och börjar arbeta i Sverige efter en tid utomlands.

försäkrad – Försäkringskassan

11 jan. 2023 — Försäkringskassan bedömer om du ska vara försäkrad i Sverige. … från Försäkringskassan, till exempel barnbidrag eller bostadsbidrag.

Försäkrad i Sverige – Försäkringskassan

17 jan. 2023 — Mina sidor är dina personliga sidor där du själv kan starta och följa ditt ärende hos Försäkringskassan. Du kan anmäla, ansöka, …

Att vara försäkrad i Sverige betyder att du omfattas av det svenska socialförsäkringssystemet och han ha rätt till olika typer av ersättningar. En del av ersättningarna baseras på bosättning och andra på arbete.

Flytta till Sverige – Försäkringskassan

Försäkringskassan är den myndighet som har hand om bidrag och ersättningar till barnfamiljer, sjuka och personer med funktionsnedsättning.

Här får du veta vad som gäller för dig som ska flytta till Sverige. Informationen gäller för utländska medborgare som flyttar till Sverige, men också för svenska medborgare som flyttar tillbaka till Sverige efter en tid utomlands. Den gäller inte dig som är utsänd av en utländsk arbetsgivare och inte heller dig som är här för att studera.

Om Mina sidor – Försäkringskassan

Telefon 0771-524 524. Öppettider Måndag–fredag: 8–16. Lördag–söndag: stängt. Helgdag: stängt. Fler kontaktuppgifter · Om Försäkringskassan.

Här kan du läsa om vad Mina sidor är och vad du kan göra där. Du kan ansöka och anmäla om de flesta ersättningar, se vad som hänt i ditt ärende, se när pengarna kommer och hur mycket du får, ändra dina uppgifter, få sms eller e-post-meddelande med mera.

Försäkringskassan: Privatperson

Privatperson – Försäkringskassan

16 jan. 2023 — Vem kan få sjukpenning? · inte kan ta ett arbete eller arbeta för att du är sjuk · är inskriven och aktivt arbetssökande på Arbetsförmedlingen …

Flytta till, arbeta, studera eller nyanländ i Sverige

Flytta till, arbeta, studera eller nyanländ i Sverige – Försäkringskassan

10 feb. 2023 — Om du är arbetssökande och deltar i ett av Arbetsförmedlingens program kan du få ersättning från Försäkringskassan.

Information till dig som ska flytta eller flytta tillbaka Sverige. Och för dig som ska arbeta eller studera i Sverige. Även för dig som har sökt asyl eller fått uppehållstillstånd i Sverige.

Sjukpenning för arbetssökande – Försäkringskassan

För dig som är arbetssökande, deltar i program eller etableringsprogrammet hos Arbetsförmedlingen. här kan du läsa mer om E-tjänster, information om …

Sjukpenning är pengar du kan få om du inte kan söka arbete eller ta ett arbete för att du är sjuk.

Aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning när du deltar i …

Aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning när du deltar i Arbetsförmedlingens program – Försäkringskassan

Om du är arbetssökande och deltar i ett av Arbetsförmedlingens program kan du få ersättning från Försäkringskassan.

Arbetssökande – Försäkringskassan

För dig som är arbetssökande, deltar i program eller etableringsprogrammet hos Arbetsförmedlingen. här kan du läsa mer om E-tjänster, information om aktivitetsstöd, bostadsbidrag, bostadsersättning, utvecklings- och etableringsersättning.

Keywords: inskrivning försäkringskassan