Arocell di

AroCell aktie (AROC) – Dagens industri

Senaste nytt om AroCell aktie. AroCell komplett bolagsfakta från Di.se.

Senaste nytt om AroCell aktie. AroCell komplett bolagsfakta från Di.se

Analyser och artiklar om Arocell – Dagens industri

Arocell – Analyser och artiklar om Arocell – Dagens industri

Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om Arocell från Dagens industris redaktion. Bevaka ämnet för att hålla dig uppdaterad om Arocell.

Intresserad av ämnet Arocell? Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om Arocell från Dagens industris redaktion. Bevaka ämnet för att hålla dig uppdaterad om Arocell.

Arocell redovisar högre omsättning och mindre förlust

27 okt. 2022 — Diagnostikbolaget Arocell redovisar ett rörelseresultat på -11,1 miljoner kronor (-17,8) i det tredje kvartalet 2022.

Diagnostikbolaget Arocell redovisar ett rörelseresultat på -11,1 miljoner kronor (-17,8) i det tredje kvartalet 2022.

Förvärv bidrog till tillväxt för Arocell – Dagens industri

Förvärv bidrog till tillväxt för Arocell

17 aug. 2022 — Förvärv bidrog till tillväxt för Arocell. Biokemibolaget Arocells omsättning under det andra kvartalet var 6,3 miljoner kronor (30 tusen).

Biokemibolaget Arocells omsättning under det andra kvartalet var 6,3 miljoner kronor (30 tusen). Försäljning är till största del kopplad till verksamheten inom det förvärvade bolaget IDL Biotech och dess omsättning medan jämförelsesiffran endast är hänförbar till Arocells verksamhet.

ANNONS: AroCell växer – satsar på snabbtest – Dagens industri

ANNONS: AroCell växer – satsar på snabbtest

18 jan. 2022 — Med sina tester ger diagnostikbolaget AroCell värdefull information för prognos, behandling och uppföljning av cancerpatienter.

Med sina tester ger diagnostikbolaget AroCell värdefull information för prognos, behandling och uppföljning av cancerpatienter. Nu utökar företaget sitt produktutbud med snabbtester. ”Det kommer vara en stor del av framtidens sjukvård”, säger Anders Hultman, bolagets vd.

Arocell vill ta in 86 miljoner i företrädesemission

17 dec. 2021 — Arocell vill ta in 86 miljoner i företrädesemission · Ämnen att bevaka · Mer från Dagens industri · Mer från Di · Mer om börs · Om Di · Appar.

Biokemibolaget Arocell vill ta in cirka 86 miljoner kronor i en fullt garanterad företrädesemission. Det framgår av ett pressmeddelande.

AroCells teknologi hjälper till att förbättra cancerbehandlingen

ANNONS: AroCells teknologi hjälper till att förbättra cancerbehandlingen

27 apr. 2021 — Mätning av TK1 med AroCell TK 210 ELISA görs på serum från ett enkelt blodprov. Redan tidigt in i behandlingen av bröstcancer signalerar testet …

Försäljning av läkemedel inom det onkologiska området förväntas öka mer än försäljning inom de flesta andra terapeutiska områden. I och med det ökade utbudet av behandlingsalternativ följer ett allt större behov av bättre metoder för att utvärdera behandlingars effektivitet. Cancer är ett stort hälsoproblem världen över och är globalt idag en av de vanligaste dödsorsakerna. Omkring 9,6 miljoner dödsfall var orsakade av cancer år 2018 och med den ökande medellivslängd i världen förväntas antalet diagnosticerade cancerfall öka med cirka 70 procent under de kommande två decennierna.

Viktig milstolpe för Arocell – Dagens industri

Viktig milstolpe för Arocell

22 nov. 2022 — Aktietorgsbolaget Arocell, som utvecklar blodtester, meddelar att de nu är klara med fas 1-verifiering, något som beskrivs som en milstolpe …

Aktietorgsbolaget Arocell, som utvecklar blodtester, meddelar att de nu är klara med fas 1-verifiering, något som beskrivs som en milstolpe för att nå fram till marknadsintroduktion av produkten TK210 Elisa.

Keywords: arocell di